Naša Konoba nalazi se u Konavlima u selu Ljutoj. Konoba je smještena uz samu rijeku Ljutu na ulazu u zaštićeni park prirode.
Unutrašnji dio konobe se sastoji od glavne sale kapaciteta 50 gostiju, dva separea kapaciteta po 16 gostiju i zatvorene terase kapaciteta 30 gostiju.
Vanjski dio konobe sastoji se od dva odvojena dijela, prvi dio je taresa kapaciteta 30 gostiju, a drugi dio su stolovi uz i u rijeci. Kapacitet stolova oko rijeke je 80 gostiju.
Uz konobu se nalazi i mali suvenir i wine shop u kojem prodajemo tradicionalne domaće proizvode (domaće rakije i likere, smokve, arancine...), tradiconalne konavoske vezove i ostale suvenire i vina iz Konavoskog vinogorja.
Cijeli interijer je uređen u tradicionalnom Konavoskom stilu.

vinica small

KONOBA VINICA - LJUTA

U srcu Konavala, u životopisnom selu Ljuta, u zaštićenom krajoliku rijeke Ljute, nalazi se Konoba Vinica – „Monković“.Za sve gurmane željne autohtonih Konavoskih i Dubrovačkih delicija Konoba Vinica nezaobilazno je mjesto. Dođite i uživajte uz bogat izbor tradicionalno pripremljenih domaćih specijaliteta, domaće vino i ugodnu atmosferu pokraj rijeke Ljute. U sklopu konobe nalazi se i mali wine suvenir shop u kojem nudimo bogat izbor Konavoskih vina i autohtonih domaćih proizvoda.
Naše ljubazno osoblje ispunit će želje i najzahtjevnijih gurmana, dobar tek i dobrodošli!